★★★★★

5,0 stjerner Anmeldhåndværker

Lægning af tagpaptag i højeste kvalitet

Hos KBH Tagpapservice tilbyder vi professionel lægning af tagpaptag i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Med over 15 års erfaring sikrer vi dig et holdbart og smukt tag.

Få et uforpligtende tilbud på tagdækning

Vi vender retur indenfor 24 timer.

3 gode grunde til

Hvorfor vælge os?
Erfarings med tagpap
+ 0 års
Kundetilfredshed
0 %
Års holdbarhed
Op til 0

Professionel lægning af tagpaptag

Hos KBH Tagpapservice udfører vi professionel lægning af tagpaptag i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland for både private kunder og erhverv. Vi har mere end 15 års erfaring med lægning af tagpaptag, så når du vælger os, er du garanteret et resultat i topkvalitet.

Med veludført tagpap på dit tag, får du et tag som ikke blot er fleksibelt, flot og stilrent, men som også har en utrolig lang levetid og en høj tæthed. Ikke nok med dét, så er et tagpaptag en økonomisk løsning som kræver minimal vedligehold. Der er med andre ord mange fordele ved et tagpaptag, og hos KBH Tagpapservice er vi eksperter i at montere det. Når du vælger os til lægning af dit tagpaptag kan det holde i op til 50 år.

Montering af et tagpaptag er særligt velegnet til huse med flade tage eller tage med lav hældning, men kan benyttes til alle typer af tage, hvor du ønsker en holdbar og økonomisk løsning.

Ud over montering af nyt tagpaptag, udfører vi også reparationer og renovering af eksisterende tagpaptag. Vi udfører kort sagt alt i tagpap.

Vi tilbyder både lægning af tagpaptag på store og små tage og på både sommerhuse, garage, skure mm. i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Hvad er et tagpaptag?

Et tagpaptag er en type tagbelægning, hvor der primært anvendes tagpap til at dække og beskytte taget. Tagpap består af polyesterfibre, som er belagt med asfalt og en overfladebeskyttelse. Denne kombination gør, at et tagpaptag er både vandtæt, fleksibelt og holdbart.

Der findes grundlæggende to typer tagpaptag: 1-lags og 2-lags. 1-lags tagpap bruges ofte på mindre krævende projekter eller som en prisvenlig løsning, mens 2-lags tagpap giver en ekstra holdbarhed og beskyttelse. Her fungerer det første lag som et underlag, mens det andet lag fungerer som en overfladebeskyttelse.

Et tagpaptag kræver, i modsætning til mange andre tagbelægninger, et minimalt vedligehold. Det er ikke mindst derfor, at tagpap er så populær en løsning. Det eneste du skal gøre er at rense taget for mos og alger og fjerne grene, blade mm., der kan samle sig på taget. Skulle der opstå mindre skader, er det dog vigtigt at du får repareret disse, før de udvikler sig. Sørger du for dét, får du med et tagpaptag monteret af os, et tag som kan holde i op til 50 år.

Vi tilbyder også tagpap med listedækning, som skaber et flot og karakteristisk udseende samt forbedrer tagets holdbarhed.

Hvad koster et tagpaptag pr. m2?

Det er generelt en meget prisvenlig løsning sammenlignet med andre typer taglægning. Prisen på et nyt tagpaptag afhænger af flere faktorer, herunder typen af tagpap, tagets kompleksitet og omfanget af arbejdet. Prisen på et tagpaptag afhænger også af, om der er tale om 1-lags tagpap eller 2-lags tagpap.

Hvis du er fra Nordsjælland eller Hovedstadsområdet, er det dog altid en fordel at vælge et lokalt tagdækkerfirma som os, da du dermed sparer penge på transport og får en hurtigere respons- og gennemførselstid. Når du vælger os, er vi desuden altid lige i nærheden, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage en snak om, hvorvidt et tagpaptag kunne være en god løsning for dig.

Hvis du ønsker et konkret tilbud på en pris på et nyt tagpaptag, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig, hvor vi naturligvis tager hensyn til dine ønsker og behov og ikke mindst budget.

Hvad er fordelene ved tagpap på taget?

En af fordelene ved tagpap er, at det kan benyttes til et væld af forskellige tage. Tagpap benyttes derfor ikke kun på huse, men også på sommerhuse, udehuse, skure, garage mm. Hos KBH Tagpapservice har vi erfaring med lægning af tagpaptag på stort set alle tænkelige typer af bygninger og strukturer. Vi har desuden arbejdet med alt fra private boliger til erhvervsbygninger, så du er i trygge hænder, når du vælger os.

En anden fordel ved at have tagpap på taget er, at det er meget holdbart og modstandsdygtigt overfor vejr og vind. Det gælder både høj varme, kraftig blæst samt sne og frost. I en tid hvor vi oplever mere og mere ekstreme vejrforhold, er det derfor en helt oplagt løsning, hvis du skal have lagt nyt tag.

En anden fordel ved et tagpaptag er, at det er en meget prisvenlig og økonomisk løsning, sammenlignet med mange andre tagtyper.

Ud over de økonomiske fordele er tagpap også hurtigt at montere, når du vælger en professionel tagdækker med speciale i tagpap som os. Det betyder, at der bruges færre arbejdstimer og at du ikke skal stå i byggerod og med en bolig under renovering i særlig lang tid, som hvis du valgte en anden løsning.

Derudover er tagpap en utrolig holdbar løsning, som sagtens kan holde i op mod 50 år, når det er udført korrekt.